Wat is Soul Healing?

De ziel helen betekent dat de trilling van het orgaan of thema wordt verhoogd. Je brengt licht en liefde in datgene waar je heling voor vraagt. De informatie verandert.

Ik heb zoveel overdrachten ontvangen, dat het licht dat ik bij me draag een prachtig veld creëert. Met elke lichtoverdracht kan ik jou healing geven. Voor zelf liefde, om te gronden, om jezelf te vergeven, voor elke onbalans in je leven.

Tijdens het volgen van de lijnen van de kalligrafie, chant (zing) je de naam van de kalligrafie.

Het effect van de healing wordt versterkt als je er thuis mee aan de slag gaat.

‘Je wordt wat je chant.’

De ziel

De ziel is een lichtwezen, verbonden met de bron. Onderdeel van het totaal, net als een druppel met de oceaan.

Onze ziel is de drager van informatie. Net als DNA en RNA dragers zijn van de genetische eigenschappen, zo draagt de ziel informatie uit al onze levens. En vanuit die informatie worden we aangestuurd in onze gedachten, in onze woorden en in onze acties. Het creëert het leven wat we nu leven.

‘We leven al in de Hof van Eden Chaim. We denken dat we eruit gegooid zijn omdat onze ziel zijn ogen gesloten houdt. De waarheid is dat de wereld die we om ons heen aantreffen slechts een spiegelbeeld is van ons eigen innerlijk. Door onszelf te veranderen, veranderen we de wereld. We dragen de sleutel van het aardse paradijs op zak. We leven al in een wereld van eenheid maar we klampen ons vast aan denken in afgescheidenheid. Dit is het Aards Paradijs als we ons maar zouden openstellen om het te ervaren. Alles in deze schepping is een meesterwerk en weerspiegelt de grootsheid van de meester zelf’
Uit: De kabbalist,  door Geert Kimpen

Het trillingsveld

Alles en iedereen bestaat uit een ziel, een hart, een mind, energie en materie. Deze vormen samen een veld om je heen, een trillingsveld. Alles heeft zo’n veld. De zee, het bos hebben een heel aangenaam veld. Ieder mens heeft een eigen trillingsveld.

Eerder in je leven zijn verstoringen ontstaan. Je ziel, hart ,mind en lichaam zijn niet meer op elkaar afgestemd. De verstoringen bepalen het trillingsveld dat je om je heen hebt.  Door de ene persoon voel je je aangetrokken, door een ander juist niet. Als hoogsensitief persoon, voel je dit haarscherp aan.

Gedachten zijn er de hele dag door. Wel 80.000 per dag! Negatieve gedachten bevatten vaak een afwijzing of oordeel. Zonder dat je het doorhebt leiden ze vaak tot emoties en afscheiding. Gedachten en emoties komen voort uit een bepaald bewustzijns niveau. Ze hebben een bepaald trillingsgetal. Hoe hoger dit trillingsgetal is, des te positiever je bent. David R. Hawkins, internationaal gerenommeerde psychiater, bewustzijnsonderzoeker, spirituele docent en mysticus, heeft dit laten zien in de vibratieschaal. Schaamte, schuld, verdriet, angst en boosheid, zitten met een laag trillingsgetal onder de neutraliteit. Liefde, vreugde, vrede, harmonie en verlichting hebben een hoog trillingsgetal.

De bewustzijnsschaal van David R Hawkins

De trilling heeft effect op je hele lichaam. Alles wat je denkt, zegt of doet heeft invloed op je toekomst. Masaru Emoto toonde aan wat het effect is van omgevingsinvloeden op water. Je bestaat uit 80 % uit water. Jij wilt toch ook bestaan uit die prachtige kristallen?

Ook over het effect van trillingen is veel onderzoek gedaan.


For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer

‘If you want to find the secrets of the universe
Think in terms of energy, frequency and vibration.’
Nikola Tesla

Je resoneert op de trillingen van iemand. Zie het als een spiegel, waardoor de ander iets van jou zichtbaar maakt.

Hoe krijg je contact met je ziel?

Heb jij wel eens contact met je ziel? Laat jij je leiden door je ziel?

De informatie van de ziel wordt ontvangen door het hart. Door alle tegenvallers en kwetsingen in je verleden heeft het hart zich voor een deel gesloten. Hebberigheid, competitie en jaloezie kunnen ontstaan. Je kunt niet meer zo makkelijk ontvangen. Je hebt je afgesloten voor liefde. Geven met een open hart gaat niet meer vanzelf. Hulp vragen is niet zo makkelijk. Je kan het toch allemaal zelf?

‘Wanneer je geeft, is geluk je beloning’
Dalai Lama

Om de informatie van je ziel te kunnen ontvangen, is het nodig om je hart te zuiveren en openen. Wat is er mooier dan een zuiver en open hart?

Je intuïtie weer volgen, de liefde van je partner, kinderen  binnenlaten, gezonde relaties met familie, vrienden en collega’s ontwikkelen, boodschappen ontvangen van je ziel, je voorouders of spirituele begeleiders: het wordt allemaal mogelijk als je hart weer open is.

‘Alles beïnvloedt alles. Elke zuivering, hoe klein ook, die wij in onszelf voltrekken, heeft een reikwijdte die niet te is te overzien. En uiteindelijk zullen we merken dat geven ons meer vreugde schenkt dan al het geld van de aarde.’
Uit: De kabbalist door Geert Kimpen

De kracht van de ziel

De ziel is de baas. Heel eerst de ziel en dan kunnen hart, mind en lichaam volgen. Elke cel heeft de kracht zichzelf te helen: het zelfhelend vermogen.

Hoe doe je dat? Je vraagt de ziel van een orgaan, lichaamsdeel of emotie om heling

  • Oefeningen

  • Soul Healing

  • Tao kalligrafieën

‘Ik heb de kracht om mezelf te helen
Jij hebt de kracht om jezelf te helen
Wij hebben de kracht om de wereld te helen’
Dr. and Master Zhi Gang Sha

Tao kalligrafie

Verbinden met de bron

Een zeer krachtige vorm van soulhealing is Tao Kalligrafie. Tao is de bron, de schepper, het universum. Deze kalligrafieën zijn in één streek geschreven. Ze vormen een eenheidsveld. Dit veld heeft geen blokkades en draagt de helende boodschap van universele liefde.

Door de lijnen met je hand te volgen verbind je je met de kracht van de kalligrafie. Jouw ziel, hart, geest en lichaam verbinden zich met de ziel, hart geest en lichaam van de kalligrafie.

De langste weg is die van het hoofd naar het hart’
Gary Zukav

De kracht van het hart

Een speciale Tao Kalligrafie is die van het Boeddha hart. Deze draagt de informatie van het zuivere hart. Je hart zal geraakt worden. Deze  kalligrafie lost direct blokkades in je hart op.

Dit ervoeren mensen nadat ik een kwartier deze kalligrafie voor hen had gevolgd:

‘Ik voelde mij eerst verdrietig,  maar al snel vulde mijn lichaam zich met heel veel warmte.
Dit heb ik nog nooit ervaren eigenlijk’

Evelien

‘Ik voel me rustig en tevreden’

Marieke

‘Dit heb ik nog nooit gevoeld’

Maartje

 Elke kalligrafie heeft een eigen boodschap. Om er een aantal te noemen:

  • De grootste (onvoorwaardelijke) liefde, vergeving, compassie, licht, nederigheid, harmonie, bloei, dankbaarheid, dienstbaarheid en verlichting

  • Versterken van je basis en gronding

  • Afstemming van ziel, hart, geest en lichaam

  • Verbeteren van je relaties