Mijn werkvormen

Ervaringen in de eerste 7 jaar van je leven bepalen voor het grootste deel hoe je in het leven staat. Er ontstaat een geloofssysteem over jezelf en de wereld. Een idee dat je afgescheiden bent van de bron. Voor jou  is het de waarheid. Deze boodschap vormt je celgeheugen.  Met elke celdeling wordt deze informatie mee overgedragen. De informatie  verandert niet vanzelf.  Het bepaalt je gedachten en emoties. En daar hou je je aan vast. Als vanzelf trek je  bepaalde mensen en bepaalde situaties aan. Ze komen  steeds weer op je pad.

Je bent hier op aarde voor een reden. Je mag weer ontdekken dat je bent verbonden met de bron, één met alles.

Ik help je contact te maken met jouw bron, de onvoorwaardelijke liefde.

Ben jij klaar voor een duik in het diepe?
Wil jij weer de regie over jouw leven nemen?
De zon weer in jezelf laten schijnen?
Durven uitspreken wat je op je hart hebt?

Wat is De Helende Reis?

De Helende Reis is een therapeutische methodiek, ontwikkeld door Brandon Bays. Een tumor in haar baarmoeder was het begin van haar persoonlijke journey. Ze vroeg zich af wat de boodschap van de tumor was. Uiteindelijk vond ze antwoorden en uit deze zoektocht ontstond de Helende Reis. Na 7 weken was de tumor zonder operatie of medicijnen volledig verdwenen.

Wat is  Soul Healing?

De ziel helen betekent dat de trilling van het orgaan of thema wordt verhoogd. Je brengt licht en liefde in datgene waar je heling voor vraagt. De informatie verandert.

Hilda van Veen

Kan ik je helpen?

In een kort (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek komen we er snel achter.