Hilda van Veen

‘Jij bent een mensenmens’ zei mijn moeder. Dat klopt, ik hou van mensen. Vooral als mensen echt iets van zichzelf laten zien. Contact van hart tot hart.

Tijdens een business bootcamp kwam voor de zoveelste keer de vraag op me af: ‘wat is je doelgroep?’ Zucht… Maar het antwoord kwam, in de rij voor het toilet. Ik ontmoette een vrouw, ze was homeopaat en had al heel wat uitgewerkt op persoonlijk gebied. Het raakte me dat ze zo zichzelf was. Het kwartje viel:  ik wil vrouwen helpen om dichter bij zichzelf te komen!

Ik wil graag bijdragen om meer liefde in de wereld te brengen. Positiever denken, kunnen vergeven en vanuit compassie leven.

Zingen speelt een belangrijke rol in mijn leven.

Rugzak vol liefde

Ik hou van avontuur. Nieuwe wegen ontdekken. Ook op het gebied van persoonlijkheidsontwikkeling en spirituele groei. Met mijn rugzak  vol liefde, geduld en levenslessen zal ik jou aan de hand nemen op weg naar jezelf.

De natuur brengt me bij mezelf. Van alle kleuren en geluiden van vogels, water, wind en bloemen gaat mijn hart open. Ik heb altijd mijn mobiel bij me en maak graag close ups van bloemen, vruchten,  insecten of van mooie lichteffecten.

Een cappuccino op een terras is als de hemel op aarde.

Mijn moeder kreeg borstkanker toen ik 9 was. Haar zoektocht naar gezonde voeding en supplementen heeft bijgedragen aan mijn keuze voor de natuurgeneeskunde. Zoals bij veel mensen van die generatie, was er niet veel ruimte voor gevoelens. Toen ik het boek de Helende Reis las, voelde ik erkenning van mijn gevoelsleven. Angst voor verlies, diep verdriet , boosheid en schuldgevoel  liepen als een rode draad door mijn leven. Het was een gewoonte geworden om me in te houden en emoties in mezelf vast te zetten. Door vele helende reizen kan ik makkelijker mijn emoties toelaten. Maar ik weet inmiddels ook dat er meer nodig is om gelukkig te zijn. Het is ook nodig om bewust te kiezen voor positieve gedachtes, te kiezen voor licht en liefde.

natuur
Bevroren blad

Ondanks mijn vrolijkheid en gevoel voor humor, voelde ik me vaak buitengesloten. Liefdevolle relaties, het contact met mijn spirituele begeleiders   en alle overdrachten, hebben mijn vertrouwen doen groeien om liefde binnen te laten.

‘We komen allemaal uit dezelfde bron. Al onze zielen samen zijn God. We identificeren ons met ons lichaam dat we denken dat we alleen zijn. Dat we moeten vechten voor het welzijn van ons individuele wezen. Dat we daardoor de ander schade moeten berokkenen. Door te delen, zullen we ontdekken hoe zeer we op elkaar lijken. We zullen merken dat het kwade dat we een ander aandoen, altijd onszelf treft. Maar-belangrijker nog- we zullen ondervinden dat elke weldaad die we iemand bezorgen, de grootste zegen voor onszelf is’
Uit: De kabbalist  door Geert KimpenOpleiding en Certificering

Fysiotherapie
Kinesiologie
De Helende Reis
Soulhealer- en teacher
Soulcommunicator
Tao Kalligrafie practitioner