Hoi! Fijn dat je doorgeklikt hebt.

De R is weer in de maand. De dagen zijn korter, er is minder zonlicht: dé tijd dat veel mensen zich belabberd voelen. Keelpijn, verkouden, vermoeid,  met een grote kans om echt ziek te worden.  Of de hele winter  blijven kwakkelen. Belangrijk dus om te zorgen dat jouw immuunsysteem versterkt wordt.

Regelmatig ziek zijn is heel vervelend. Je wilt toch lekker fit zijn en leuke dingen doen met familie en vrienden. Vooral tijdens de feestdagen wil je niet ziek zijn.

Wist je dat 90% van de ziektes komt door een zwak immuunsysteem?

Wat als jouw afweersysteem niet sterk genoeg blijkt te zijn?

Kan jij wel een boost gebruiken?

 

Gelukkig kan je daar zelf wat aan doen!

Je weet vast wel dat de volgende factoren belangrijk zijn bij het versterken van je immuunsysteem:

  • Voldoende slaap

  • Gezond eten

  • Voldoende bewegen

  • Voldoende buitenlucht

Maar er is nog meer wat je kunt doen om jouw immuunsysteem te versterken.

Wil je weten welke factoren jouw immuunsysteem verzwakken? Wil je weten hoe jij minder vatbaar wordt voor virussen, bacteriën en meer? Wil jij gezond de wintermaanden door?

Dan is dit webinar wat voor jou!

Wijsheid van 5000 jaar geleden reikt simpele technieken aan. Als je deze 10 minuten per dag toepast, geef je een flinke boost aan jouw immuunsysteem.

De wetenschap meet de hoogte van frequenties. Het immuunsysteem is krachtig als het een hoge frequentie heeft. We leren je hoe je jouw frequentie kunt verhogen.

Vanuit de westerse geneeswijze worden allerlei middelen aangereikt om weer beter te worden. Maar werkt dat ook preventief? Bouwt het jouw immuunsysteem op? De oosterse geneeswijzen werken vanuit het energiesysteem: chakra’s, meridianen en energiecentra. Juist deze centra zijn belangrijk om het immuunsysteem te versterken.

Op maandag 21 november kun je deelnemen aan een intro webinar. Het is van 20.00 tot 21.00 uur.

En weet je nu al dat je graag mee wilt doen met onze workshop over het versterken van jouw immuunsysteem? Dan kun je je ook direct aanmelden.

Heb je geen zin in dat gekwakkel?

Op maandag 21 november kun je deelnemen aan een intro-webinar van 20 tot 21 uur.

Het webinar is via zoom. Na aanmelding ontvang je de link voor het webinar in je mailbox.

De workshop Boost je immuunsysteem is op zondag 27 november van 10.00 – 17.00 uur.

Een hele dag met oude wijsheid en oefeningen waardoor jij een sterk immuunsysteem kunt ontwikkelen.

Locatie: Vrije school Ridderspoor Essenburg 24  Alphen aan den Rijn

Hilda van Veen heeft al 20 jaar een praktijk voor natuurgeneeskundige therapie. Ze begeleidt hoogsensitieve vrouwen om beter te gronden, hun energie op te bouwen en zich beter te voelen. Ze werkt o.a. met healing, soulcommunicatie, Tao kalligrafie – healing, Helende Reis. Haar passie is om meer liefde in de wereld te brengen.

Catharina Eyken heeft een achtergrond als wetenschapper.  Na jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heeft ze zich ontwikkeld in het zelfhelend vermogen. Door de Tao wetenschap wordt een mooie koppeling gemaakt tussen de wereld van wetenschap en spiritualiteit. Haar passie is mensen tijdens events de ervaring te geven van een veld van liefde en licht.