Programma

30 september        Healing Cirkel

28 oktober             Healing Cirkel

26 november         Healing Cirkel

Op 26 November van 15.00 tot 17.00 uur Loenhorst 14 in Alphen aan den Rijn

Healing Cirkel

Ervaar het krachtveld van Soul Song en Tao Hands

Soul Healers creëren met hun Soul Song en Tao Hands een hoog trillingsveld van licht en liefde. Menigeen ervaart de Healing Cirkel als zeer hart openend en verbindend waarbij je diepste kern wordt aangeraakt. Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

We starten met het zingen van Soul Song door een aantal Soul Healers. De zangers vormen een cirkel en jij neemt plaats in de binnen cirkel. Dit wordt meestal nog eens herhaald met andere zangers.Je wordt als het ware ondergedompeld in een bad van klanken die resoneren met jouw hart en ziel.

Tot slot ontvang je een Tao Hands blessing van een van de Soul Healers waarbij je persoonlijk aandacht krijgt voor iets waar jij healing voor wenst. Je kunt even kort uitwisselen wat je ervaring is en na afloop is er zeker nog tijd voor verdere uitwisseling en vragen onder het genot van een kopje thee.

Ons doel is je een heerlijke ervaring te geven van het krachtveld dat we als groep met elkaar kunnen opbouwen, gevolgd door het krachtveld dat door Tao Hands wordt gecreëerd – een veld van licht en liefde, het trillingsveld van de Bron. Onze diepste kern is verbonden met de Bron. Het enige wat jij hoeft te doen is je te openen, ontspannen en ontvangen.

Healing is mogelijk in allerlei vormen. Tijdens de Healing Cirkel kun je de kracht van Tao Hands ervaren. Voor sommige klachten is er een hogere vorm van Healing nodig. We willen je laten ervaren wat deze hogere Healing voor iemand kan betekenen.

Dit doen we door een demo sessie. Eén of twee deelnemers zullen worden uitgekozen om een nog krachtiger Healing te ontvangen. De vorm van deze Healing zal worden afgestemd op degene die demo is.

Een aantal ervaringen:“Tijdens de kring ontstond er zoveel licht en een hoge, krachtige frequentie van energie. De trilling resoneerde helemaal door je lijf. Het leek alsof alles in werking werd gezet om je te helpen blokkades op te heffen, inzichten te geven, oude patronen en zoveel meer om op te ruimen. Het was een regen van cadeaus.” – Heleen

“Ik kan niet goed in woorden uitleggen wat er gebeurde met mij. Het voelde als thuis, hemel en zo ontroerend. Wat een energie, liefde en licht was er voelbaar. Toch een paar woorden: universeel, liefde, ondersteboven, trilling, vergeving en licht” – Arja

Aanmelden bij contact@betervoelen.nl

Deelname 20 euro

Workshop Blijf bij jezelf, blij met jezelf

Meer informatie over deze workshop volgt binnenkort.