Programma

23 april         Healing Cirkel

7 mei             Workshop Blijf bij jezelf, blij met jezelf

21 mei           Healing Cirkel

4 juni             Workshop Soul Song

18 juni           Healing Cirkel

25 juni           Workshop Harmonie in je relaties

16 juli             Healing Cirkel

20 augustus  Healing Cirkel

Op 18 juni van 15.00 tot 17.00 uur 

Healing Cirkel

Deelname 20 euro

Ervaar het krachtveld van Soul Song en Tao Hands

Soul Healers creëren met hun Soul Song en Tao Hands een hoog trillingsveld van licht en liefde. Menigeen ervaart de Healing Cirkel als zeer hart openend en verbindend waarbij je diepste kern wordt aangeraakt. Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken.

We starten met het zingen van Soul Song door een aantal Soul Healers. De zangers vormen een cirkel en jij neemt plaats in de binnen cirkel. Dit wordt meestal nog eens herhaald met andere zangers.Je wordt als het ware ondergedompeld in een bad van klanken die resoneren met jouw hart en ziel.

Tot slot ontvang je een Tao Hands blessing van een van de Soul Healers waarbij je persoonlijk aandacht krijgt voor iets waar jij healing voor wenst. Je kunt even kort uitwisselen wat je ervaring is en na afloop is er zeker nog tijd voor verdere uitwisseling en vragen onder het genot van een kopje thee.

Ons doel is je een heerlijke ervaring te geven van het krachtveld dat we als groep met elkaar kunnen opbouwen, gevolgd door het krachtveld dat door Tao Hands wordt gecreëerd – een veld van licht en liefde, het trillingsveld van de Bron. Onze diepste kern is verbonden met de Bron. Het enige wat jij hoeft te doen is je te openen, ontspannen en ontvangen.

Een aantal ervaringen:“Tijdens de kring ontstond er zoveel licht en een hoge, krachtige frequentie van energie. De trilling resoneerde helemaal door je lijf. Het leek alsof alles in werking werd gezet om je te helpen blokkades op te heffen, inzichten te geven, oude patronen en zoveel meer om op te ruimen. Het was een regen van cadeaus.” – Heleen

“Ik kan niet goed in woorden uitleggen wat er gebeurde met mij. Het voelde als thuis, hemel en zo ontroerend. Wat een energie, liefde en licht was er voelbaar. Toch een paar woorden: universeel, liefde, ondersteboven, trilling, vergeving en licht” – Arja

Aanmelden bij contact@betervoelen.nl

Workshop Blijf bij jezelf, blij met jezelf

Meer informatie over deze workshop volgt binnenkort.