Wil je me eerst wat beter leren kennen?

Maak dan hier je afspraak voor een vrijblijvend telefoon gesprek

Misschien zijn concepten als De helende reis en Soul Healing wat nieuw en onbekend voor je, en wil je er eerst iets meer over horen. In een kort telefoon gesprek geef ik je graag uitleg en kunnen we samen kijken of ik iets voor je zou kunnen betekenen. Als ik denk dat dat niet zo is zal ik dat ook eerlijk aan je vertellen. Het gesprek duurt ongeveer 15 á 20 minuten en is volledig gratis en vrijblijvend. Hieronder kun je het gesprek aanvragen.

  Voorkeursdata/-tijden*

  Je kunt hieronder data en tijden aangeven die voor jou het beste uitkomen. Het is geen probleem om 's avonds te bellen. Na ontvangst van je bericht ontvang je van mij persoonlijk binnen twee werkdagen een mailtje om de definitieve datum en tijd af te stemmen.

  Nederlandse Vereniging Journey Practioners

  ‘Ik had al eerder 2 helende reizen bij Hilda gedaan. Het is net of je weer een stuk van de ui afpelt en je steeds beter bij de kern, bij jezelf komt.

  Er kwam een enorm verdriet naar boven waar ik weinig aan toegegeven heb, het gemis van mijn vader in mijn jeugd. Heel verrassend was dat hij me achter de deur als mentor stond op te wachten. Na de vergeving sessies loste mijn brok in mijn keel ook op, soort taai slijm dat ging stromen. Heel mooi.

  Tijdens de laatste reis ging ik weer door allerlei lagen heen en weer stond mijn vader me op te wachten. Er kwam een minderwaardigheidsgevoel naar boven. We kwamen terecht in een vergeving sessie naar mijn vader toe. De navelstreng werd doorgeknipt. Daarna ging ik in de plaats van mijn vader staan en beeldde me zijn ouders achter hem in. Hij voelde ook een enorm gemis zeker richting zijn vader. Weer deden we een vergevingsessie. Daarna ook de navelstreng doorgeknipt. Zo gingen we verder en verder en kwamen terecht bij zijn voorouders die slaven zijn geweest. Een enorm gemis aan hun vaders kwam naar boven. Er stond een heel volk met hun heersers die zich ook verscheurd voelden. We hebben ze allemaal vergeven en de navelstrengen doorgeknipt. Dit was wel een hele bijzondere reis. Doordat het minderwaardigheidsgevoel weg ebt, heb ik veel meer zelfvertrouwen en voel ik me veel sterker. Echt heel mooi hoe Hilda dat heeft gedaan!’

  Esther