Natuurgeneeskundige therapie

Over mezelf

Hilda van VeenIk ben moeder van 2 kinderen, heb een liefdevolle relatie. Deze mensen vormen de grootste spiegel van mijn (on)vrijheden en bieden (de grootste kansen om me te ontwikkelen en dus mijn ware Zelf te hervinden.

Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik zowel met volwassenen als met kinderen gewerkt. Tussentijds deed ik cursussen in kinesiologie, integrale massage, wikkels en oligotherapie. Hoewel een combinatie van fysiotherapie en kinesiologie een prachtige combinatie was, heb ik in 2001 gekozen mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut voort te zetten en een punt achter de fysiotherapie te zetten.

Ik heb in 2002 de opleiding van Brandon Bays gevolgd. Sindsdien werk ik met De Helende Reis. Ik heb zelf ook veel Helende Reizen ondergaan. Ik heb veel weerstanden gekend om in contact te komen met mijn bron. Ik maak nu steeds gemakkelijker contact met mijn rust en liefde. Het heeft mij geholpen om met mijn emoties om te gaan, om te openen en te laten zijn.

Ik voel steeds meer bereidheid om oude overtuigingen en weerstanden los te laten. Ik kan liefde meer toelaten. Ook dankbaarheid ontwikkelt zich meer en meer.

Ik vind het heel belangrijk om mijn overtuigingen en gevoelens te erkennen. Als je erkent, is er ook een mogelijkheid om te veranderen.